Particulieren

Jouw energie, onze zorg

Dagelijks worden particulieren benaderd om van energieleverancier te wisselen. Via telefoon, websites of e-mail, zelfs aan de deur. Het kan altijd goedkoper, beter, groener. Niets is natuurlijk minder waar. Kies daarom voor professioneel energiebeheer, zonder commercieel gezever, onzin of loze beloftes.

Als jouw energiepartner nemen we de energieaankoop in beheer en ontzorgen wij jou van elke valkuil die er is. Hieronder leggen we je uit hoe wij te werk gaan.

image

Onze aanpak

Transparantie, autonomie en meerwaarde staan centraal. In alles wat wij doen vind je deze kernwaarden terug.

Wij hanteren we een onderscheidende aanpak in vier stappen waarna we optimaal in jouw energiebehoeften kunnen voorzien. Je hoeft hier zelf helemaal niets meer voor te doen.

Zo heb je meer tijd voor gezellige uitjes met je gezin, met of zonder schoonmoeder.

image

Stap 1

Wij analyseren je situatie

Wie is je leverancier? Wat zijn de voorwaarden van je huidig contract? Heb je zonnepanelen? Injecteer je de overschot van je opgewekte energie of gebruik je alles op? Op welk moment wordt je meterstand genoteerd? Hoelang loopt jouw huidige contract nog?

Het zijn maar enkele voorbeelden van vragen waarop we een antwoord formuleren. Op basis van de volledige situatieanalyse en technische gegevens is ons eerste doel om zo snel mogelijk voordeel te realiseren.

image

Stap 2

Instant actie

Wanneer we je energiekosten onmiddellijk kunnen verminderen, doen we een eerste interventie .Dit kan zelfs bij je eigen leverancier zijn.

Na de verwerking van de technische gegevens en situatieanalyse stellen we een energieprofiel op zodat wij jou als klant kunnen indelen in een specifieke categorie. Elke klant met hetzelfde profiel wordt samengevoegd tot een cluster.

image

Stap 3

Maatwerkcontracten en clusters

Voor iedere cluster schrijven wij een energiecontract uit op maat, op basis van de specifieke energiebehoefte en de op dat moment beschikbare mogelijkheden. Zo haalt iedereen in dezelfde cluster voordeel uit het gezamenlijke contract.

Door het samenvoegen van zoveel mogelijk gelijkaardige profielen in een cluster, kunnen we gigantische volumes creëren ten opzichte van jouw individueel verbruik. Hierna rest ons enkel nog een strategisch moment te kiezen voor het aankopen van energie.

 

image

Stap 4

We slaan op het juiste moment toe

Elk contract is voorbereid, iedere cluster staat klaar. Wij analyseren zelf de beursevoluties en slaan op het juiste moment toe om goedkopere energie aan te kopen voor onze klanten. Afhankelijk van de opportuniteit kan dit zowel op korte als op lange termijn.

De aankoop gebeurt op het meest ideale moment, ongeacht welke energieleverancier, type klant of cluster. Het meest gunstige aankoopmoment is voor iedereen gelijk. Door gelijktijdig aan te kopen voor iedere cluster verhoogt onze koopkracht.

image

Onze opvolging

Al onze interventies worden gerapporteerd. Je kan alles op de voet volgen, maar het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. Wij zijn je eerste aanspreekpunt, ongeacht bij welke leverancier je bent aangesloten. Wij kennen ieder dossier en het is bij ons altijd duidelijk wat de volgende stap zal zijn.

Ook al heb je een nieuw energiecontract, wij blijven de energiemarkt van dichtbij volgen. Telkens nieuwe opportuniteiten zich voordoen stemmen wij al jouw energiecontracten op elkaar af. Je hoeft je er dus werkelijk niets meer van aan te trekken. Dit met als doel om voor jou op lange termijn rust en ontzorging te bieden.

 

 

Kernwaarden van Switch4u

  • TRANSPARANTIE
  • ENERGIE
  • AUTONOMIE
  • MEERWAARDE
Een sterk merk is het resultaat van de gebundelde kracht van kennis, ervaring, herinneringen, verhalen en relaties uit het verleden. Ze zijn samen verantwoordelijk om de minimumstandaard neer te zetten voor de toekomst, om de beslissing van de consument te onderbouwen om de ene partij over de andere te verkiezen.

Wesley Cloostermans

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Yves Hegge

Yves Hegge

Zaakvoerder