Een correct voorschot, zekerheid op lange termijn

Wordt mijn maandelijks voorschot duurder of goedkoper?

Op voorhand kunnen wij dat niet bepalen. In eerste instantie is de vraag of je huidig voorschotbedrag wel juist berekend werd. Dit wordt door een energieleverancier gedaan, ook bij ons, maar dan wel op basis van de gegevens die wij doorgeven.

Sommige klanten betalen liever op voorhand wat meer, anderen nemen liever wat ademruimte in het maandelijks budget. Iedere klant is vrij om het voorschotbedrag aan te passen. Wij komen hier niet in tussen.

image

Om voor iedereen transparant te zijn, baseren wij ons op de meetgegevens. Dat is altijd het correcte standpunt.

Gezien wij een uniek profiel samenstellen en jouw gegevens actueel opvolgen, beschikken wij op termijn over de nodige gegevens om strategische gemiddeldes af te spreken en er ook naar te handelen. Exacte wetenschap is dit natuurlijk niet aangezien je in de toekomst zomaar meer of minder energie zou kunnen verbruiken. Goede communicatie tussen de klant en ons is daarin al een hele goede oplossing. Indien er drastische wijzigingen zijn, houd je ons hier dus best van op de hoogte. 

Wanneer er een energiecontract voor jou afgesloten wordt, baseren wij ons opnieuw op de meest recente gegevens. Op basis van deze gegevens word je voorschotbedrag berekend. Dit wordt nooit door ons gedaan aangezien de energieleverancier zelf verantwoordelijk wordt gehouden om een correcte berekening te maken op basis van de meest recente parameters. 

Houd de controle

Natuurlijk heb je altijd nog zelf de controle of je graag wat meer betaalt of je budget wilt aanscherpen door een lager voorschot te betalen. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, zorgen wij ervoor dat jouw klantenportaal bij de energieleverancier klaarstaat waar je onder andere jouw voorschotbedrag kan aanpassen. 

Heb je een vraag onbeantwoord? Wij zijn er voor jou!