Mijn energieprofiel wijzigt, wat nu?

Wat als mijn energieprofiel wijzigt?

Niemand komt ons vertellen als er bij jou iets wijzigt. Dit is wel heel belangrijke informatie die jij ons als eerste kan bezorgen. In veel gevallen zelfs lang voordat de wijziging plaatsvind.

Wij kunnen hier enkel en alleen rekening mee houden wanneer jij ons hiervan op de hoogte brengt. Wij nemen deze wijzigingen kosteloos op in jouw dossier en houden hier rekening mee bij jouw huidig en volgend energiecontract.

Onze leveranciers weten graag alles op voorhand, net zoals wij. Dan zijn er veel dingen mogelijk en lopen we nooit achter de feiten aan. 

image

Wanneer er wijzigingen gebeuren aan je installatie, heeft dat een invloed voor de energieleverancier. Denk hiervoor aan de wijziging van een jaarlijks gemeten installatie naar een kwartiergelezen installatie. Voor kleine consumenten bekend als de slimme meter. 

Ook wanneer je zonnepanelen of andere vormen van energieproductie plaatst, willen wij dit op voorhand weten. Dit heeft een rechtstreekse invloed op jouw energieprofiel. We moeten altijd vermijden dat we achteraf voor verassingen komen staan, zowel voor jou, voor ons als voor onze energieleveranciers. 

Maatwerk, transparantie en scherpe resultaten gaan enkel samen als wij een team zijn! 

Een vraag onbeantwoord? Wij zijn er voor jou!