Hoe dikwijls wissel ik bij Switch4u van energieleverancier?

Hoe dikwijls wissel ik bij Switch4u van energieleverancier?

Ben jij al die telefoontjes ook beu om je te laten wisselen van leverancier?

Bij Switch4u wisselen we liefst zo weinig mogelijk! We houden het graag transparant en overzichtelijk. Wij wisselen slechts van energieleverancier als alle mogelijkheden uitgeput zijn bij dezelfde energieleverancier. Onze maatwerkcontracten voorzien alle opties op lange termijn zodat alle opportuniteiten bereikbaar zijn.  

image

Geen enkele leverancier ziet jou graag vertrekken en bijna niemand heeft zin om iedere keer te wisselen. Dat maakt het onoverzichtelijk en zeker niet winstgevender. Toch wordt iedereen langs alle kanten gestimuleerd om te wisselen van energieleverancier. 

Voorwaardelijke kortingen en lokkertjes

Vaak wordt er met voorwaardelijke kortingen gewerkt om nieuwe klanten te lokken. Na de kortingsperiode gaat sowieso je prijs al enorm omhoog. Ieder jaar wisselen dus?

Dat is ook niet de oplossing… Ieder jaar van zo’n korting gebruik maken, wilt niet zeggen dat je altijd goede tarieven hebt. Als je een goede korting krijgt op een duur moment, heb je nog steeds geen goed tarief. Je kan dus bijvoorbeeld beter gaan voor een tarief van 5 cent zonder korting in plaats van een tarief van 10 cent met 30% korting. 

De onderscheidende aanpak

Switch4u is waarschijnlijk de enige partij op de markt die zegt dat je niet ieder jaar moet veranderen van energieleverancier om van voordelige tarieven te genieten.

Wij maken gebruik van opportuniteiten op de energiemarkt, zowel op korte als op lange termijn, en dit kan ook bij dezelfde energieleverancier. Enkel wanneer een andere energieleverancier op het moment van de opportuniteit betere tarieven biedt, wisselen wij jou van leverancier.

Heb je een vraag onbeantwoord? Wij zijn er voor jou!